Bragadiru, jud. Ilfov

Șos. Alexandriei nr. 101, et. 1

Lu - Vi: 8:00 - 17:00

Program de colectare

despre axial logistics

Societatea Axial Logistics SRL este un operator de colectare și tratare autorizat pentru gestionarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), desfășurându-și activitatea în cadrul normativ stabilit prin Legea nr. 211/2011 și OUG nr. 5/2015, prin care se transpun în România prevederile Directivei nr. 19/2012 a Parlamentului Uniunii Europene. Activitatea de colectare se desfașoară în baza Autorizației de Mediu nr. 11/26.01.2017, eliberată de ANPM prin Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, și a Autorizației de Mediu nr. 17/03.03.2015, revizuită la data de 11.05.2018, eliberată de ANPM prin Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare.

Misiunea Axial Logistics este să organizeze colectarea gratuită a deșeurilor electrice, de orice tip, direct de la gospodăriile particulare, sau care rezultă din operațiunile de casare periodică ori din activitatea curentă, de la sediile firmelor și instituțiilor, din județele pe care le deservim logistic, cu eliberarea documentelor legale, necesare scoaterii conforme a deseurilor din evidențele contabile și de gestiune.

Toate deșeurile electrice colectate de către Axial Logistics sunt sortate conform cerințelor/normelor tehnologice și apoi expediate la reciclatori autorizați, răspunzători pentru procesarea și eliminarea lor nepoluantă. Totodată, cantitățile colectate, sortate și trimise la reciclare sunt raportate către autoritățile de mediu, iar trasabilitatea/identificarea tuturor operațiunilor este asigurată prin portalul de gestiune distribuit și operat de către Asociația Română pentru Reciclare-RoRec, conform cerințelor legale.

Axial Logistics este un partener cu experiență al Asociației Române pentru Reciclare – RoRec, pentru care structurile în care suntem implicați asigură sistematic suportul logistic necesar bunei desfășurări a numeroaselor activități cu primăriile din țară și cu populația, ori pentru cele din programul de educație de mediu, sau cele de tip CSR cu firmele și instituțiile active în acest domeniu.

În activitatea de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), Axial Logistics SRL se obligă să preia înspre tratare, reciclare și eliminare nepoluantă la partenerii autorizați, conform legislației în vigoare, cantitățile de DEEE colectate selectiv (inclusiv la tarife de achiziție negociate), atât de la operatorii economici autorizați pentru colectarea lor de la populație, cât și de la instituții, firme și colectivități.

Te ajutăm să scapi de
deșeurile electrice și electronice!

Parteneri:

Mulțumim partenerilor care sprijină efortul
Axial Logistics de a încuraja colectarea selectivă a DEEE și de a promova comportamentul responsabil față de mediu în comunitățile locale.
www.deee-colectare.ro apartine
AXIAL LOGISTICS SRL

Partener principal:  

Date de contact

Axial Logistics SRL
Sediu social: București, sector 3,
Drumul Între Tarlale nr. 41C, et. 2, biroul nr. 26
Birouri: Bragadiru, jud. Ilfov,
Șos. Alexandriei nr. 101, et. 1
CUI: RO34194440, J40/2722/2015
tel.: 021 233 9358
e-mail: comenzi@deee-colectare.ro

Centru de colectare Bragadiru – Ilfov:
Bragadiru, Șos. Alexandriei nr. 229,
depozit C36/H1, jud. Ilfov
tel. 021 448 0360

Centru de colectare și tratare Satu Mare:
Satu Mare, str. Depozitelor nr. 23,
jud. Satu Mare
tel. 0745 085 376

© 2018 Toate drepturile rezervate Axial Logistics SRL

error: Content is protected !!